Woodlands Ring Secondary School Preliminary Examination Timetable 2025 Secondary Four Express / Five Normal Academic

Date	Subject	Subject Code	Duration	Time			
Term 3 Week 8							
18.08.25 Monday	Physics / P3 S4R3, S4R4, S5R1 and S5R3	6091 2 will contin					
	Students from S4R1 and S4R2 who are not offering Physics may schedule consultations with their subject teachers.						
19.08.25 Tuesday	Chemistry / P3	6092	Shift 1 Shift 2 Shift 3	8.00am – 9.50am 10.20am – 12.10pm 12.40pm – 2.30pm			
	S4R3, S4R4, S5R1 and S5R2 will continue with time-tabled lessons. Students from S4R1 and S4R2 who are not offering Chemistry may schedule consultations with their subject teachers.						
20.08.25	Biology / P3	6093	Shift 1	8.00am – 9.50am			
Wednesday	S4R2, S4R3, S4R4, S5R1 and S5R2 will continue with time-tabled lessons. Students from S4R1 who are not offering Biology may schedule consultations with their subject teachers.						
21.08.25 Thursday	Science (Phy / Chem) / P5 Science (Chem / Bio) / P5	5086 5088	Shift 1 Shift 2 Shift 3	8.00am – 9.30am 10.00am – 11.30am 12.00am – 1.30pm			
	S4R1 and S4R2 will continue with time-tabled lessons. Students offering Science, will follow the Science Practical Examination schedule						
22.08.25 Friday	English Language / P1	1184	1h 50min	8.00am to 9.50am			
	English Language / P2	1184	1h 50min	10.35am to 12.25pm			
Term 3 Week 9							
25.08.25 Monday	Science (Phy / Chem) / P3	5086	1h 15min	8.00am to 9.15am			
	Science (Chem / Bio) / P3	5088	1h 15min	8.00am to 9.15am			
	Chemistry / P2	6092	1h 45min	8.00am to 9.45am			
	Mathematics / P1	4052	2h 15min	11.00am to 1.15pm			
26.08.25 Tuesday	Humanities / P1 (Social Studies)	2260 2261 2262	1h 45min	8.00am to 9.45am			
	Mathematics / P2	4052	2h 15min	11.00am to 1.15pm			
27.08.25 Wednesday	Science (Chem / Bio) / P4	5088	1h 15min	8.00am to 9.15am			
	Science (Phy / Chem) / P2	5086	1h 15min	8.00am to 9.15am			
	Physics / P2	6091	1h 45min	8.00am to 9.45am			
	Additional Mathematics / P1	4049	2h 15min	11.00am to 1.15pm			

Date	Subject	Subject Code	Duration	Time		
28.08.25 Thursday	Science (Chem / Bio) / P1	5086	1h 00min	8.00am to 9.00am		
	Science (Phy / Chem) / P1	5088	1h 00min	8.00am to 9.00am		
	Chemistry / P1	6092	1h 00min	8.00am to 9.00am		
	Humanities (Literature) / P2	2262	1h 40min	10.15am to 11.55am		
	Humanities (Geography) / P2	2260	1h 45min	10.15am to 12.00pm		
	Humanities (History) / P2	2261	1h 50min	10.15am to 12.05pm		
29.08.25 Friday	Biology / P2	6093	1 h 45min	8.00am to 9.45am		
	Design & Technology	7059	2 h 00 min	8.00am to 10.00am		
	Electronics	6063	2 h 00 min	8.00am to 10.00am		
	Nutrition and Food Science (NFS) / P1	6097	2 h 00 min	8.00am to 10.00am		
	Art / P2	6123	3 h 00 min	8.00am to 11.00am		
	Biology / P1	6093	1 h 00 min	11.15am to 12.15pm		
Term 3 Week 10						
01.09.25 Monday	English Language / P3 (LC)	1184	0 h 45 min	8.00am to 8.45am		
	Additional Mathematics / P2	4049	2 h 15 min	10.00am to 12.15pm		
02.09.25 Tuesday	Higher Chinese / P1	1116	2 h 00 min	8.00am to 10.00am		
	Higher Chinese / P2	1116	1 h 45 min	11.00am to 12.45pm		
03.09.25 Wednesday	Physics / P1	6091	1 h 00 min	8.00am to 9.00am		

Venues for the Examination will be updated closer to the examination date.

Mother Tongue Listening Comprehension will be conducted on Wednesday, 2 July during curriculum time.

Important Points for All Candidates to Note:

- 1. Adhere to all examination regulations at all times.
- 2. Report to the examination venue for morning assembly on the days you have papers. You will be dismissed from school after completing the day's papers.
- 3. If you do not have any papers for the day, you are not required to report to school.
- 4. If you only have a second paper for the day, you must be at the examination venue at least 30 minutes before the start of that paper.
- 5. Leave your bags outside the classroom.
- 6. Sit according to your class register number.
- 7. Bring all necessary stationery. Borrowing is not allowed during the examination.