WOODLANDS RING SECONDARY SCHOOL 'N' Level Preliminary Examination 2025 Secondary Four Normal Academic

Date	Subject / Paper No.	Subject Code	Duration	Time			
Term 3 Week 4							
Thursday 24 July	English Language Syllabus A / P1	1190	1 h 50 min	8.00am to 9.50am			
	English Language Syllabus A / P2	1190	1 h 50 min	10.35am to 12.25pm			
Friday 25 July	Humanities (Social Studies) / P1	2125 2126 2127	1 h 45 min	8.00am to 9.45am			
Term 3 Week 5							
Monday 28 July	Chinese / P1 Malay / P1	1196 1197	2 h 00 min	8.00am to 10.00am			
	Chinese / P2 Malay / P2	1196 1197	1 h 30 min	10.45am to 12.15pm			
Tuesday 29 July	Mathematics Syllabus A / P1	4045	2 h 00 min	8.00am to 10.00am			
	Science (Chem / Bio) / P3, P4	5107	1 h 15 min	11.00am to 12.15pm			
	Science (Phy / Chem) / P3, P4	5105	1 h 15 min	11.00am to 12.15pm			
Wednesday 30 July	Humanities (Social Studies, Literature) / P2	2127	1 h 40 min	8.00am to 9.40am			
	Humanities (Social Studies, Geography) / P2	2125	1 h 45 min	8.00am to 9.45am			
	Humanities (Social Studies, History) / P2	2126	1 h 50 min	8.00am to 9.50am			
Thursday 31 July	Mathematics Syllabus A / P2	4045	2 h 00 min	8.00am to 10.00am			
Friday 1 Aug	Science (Chem / Bio) / P5, P6	5107	1 h 15 min	8.00am to 9.15am			
	Science (Phy / Chem) / P1, P2	5105	1 h 15 min	8.00am to 9.15am			

Date	Subject / Paper No.	Subject Code	Duration	Time		
Term 3 Week 6						
Monday 4 Aug	Additional Mathematics / P1	4051	1 h 45 min	8.00am to 9.45am		
	Design and Technology Syllabus A / P1	7055	1 h 30 min	8.00am to 9.30am		
	Nutrition and Food Science / P1	6073	1 h 30 min	8.00am to 9.30am		
	Art Syllabus A / P2	6125	3 h 00 min	8.00am to 11.00am		
Tuesday 5 Aug	English Language Syllabus A / P3	1190	0 h 45 min	8.00am to 8.45am		
			T			
	Additional Mathematics / P2	4051	1 h 45 min	10.00am to 11.45am		

Venues for the Examination will be updated closer to the examination date.

Mother Tongue Listening Comprehension will be conducted on Wednesday, 2 July during curriculum time

Important Points for All Candidates to Note:

- 1. Adhere to all examination regulations at all times.
- 2. Report to the examination venue for morning assembly on the days you have papers. You will be dismissed from school after completing the day's papers.
- 3. If you do not have any papers for the day, you are not required to report to school.
- 4. If you only have a second paper for the day, you must be at the examination venue at least 30 minutes before the start of that paper.
- 5. Leave your bags outside the classroom.
- 6. Sit according to your class register number.
- 7. Bring all necessary stationery. Borrowing is not allowed during the examination.