## WOODLANDS RING SECONDARY SCHOOL 'N' Level Preliminary Examination 2025 Secondary Four Normal Technical

Date	Subject / Paper No.	Subject Code	Duration	Time			
Term 3 Week 4							
Thursday 24 July	English Language Syllabus T / P1	1195	1 h 20 min	8.00am to 9.20am			
	English Language Syllabus T / P2	1195	1 h 20 min	10.35am to 11.55am			
	English Language Syllabus A / P1	1190	1 h 50 min	8.00am to 9.50am			
	English Language Syllabus A / P2	1190	1 h 50 min	10.35am to 12.25pm			
Friday 25 July	Mobile Robotics / P2	A101	1 h 30 min	8.00am to 9.30am			
Basic Chinese Language P1 1202							
Monday 28 July	Basic Malay Language P1 Basic Tamil Language P1	1202 1203 1204	0 h 30 min	8.00am to 8.30am			
	Basic Chinese Language P2 Basic Malay Language P2 Basic Tamil Language P2	1202 1203 1204	0 h 40 min	9.15am to 9.55am			
	Chinese / P1 Malay / P1	1196 1197	2 h 00 min	8.00am to 10.00am			
	Chinese / P2 Malay / P2	1196 1197	1 h 30 min	10.45am to 12.15pm			
Tuesday 29 July	Mathematics Syllabus T / P1	4046	1 h 30 min	8.00am to 9.30am			
	Mathematics Syllabus A / P1	4045	2 h 00 min	8.00am to 10.00am			
	Mobile Robotics / P3	A101	2 h 00 min	11.00am to 1.00pm			
Wednesday 30 July	Computer Applications / P1	7018	1 h 15 min	8.00am to 9.15am			
Thursday 31 July	Mathematics Syllabus T / P2	4046	1 h 30 min	8.00am to 9.30am			
	Mathematics Syllabus A / P2	4045	2 h 00 min	8.00am to 10.00am			

Date	Subject / Paper No.	Subject Code	Duration	Time
Friday 1 Aug	Computer Applications / P2	7018	1 h 30 min	8.00am to 9.30am
	Science Syllabus T / P1	5148	1 h 15 min	10.30am to 11.45pm
Monday 4 Aug	Computer Applications / P3	7018	1 h 30 min	8.00am to 9.30am
	Science Syllabus T / P2	5148	1 h 15 min	10.30am to 11.45pm
Tuesday 5 Aug	English Language Syllabus T / P3	1195	0 h 45 min	8.00am to 8.45am
	English Language Syllabus A / P3	1190	0 h 45 min	8.00am to 8.45am
	Mobile Robotics / P1	A101	1 h 00 min	10.00am to 11.00am
	Nutrition and Food Science / P1	5979	1 h 30 min	10.00am to 11.30am
	Elements of Business Skills / P1	7066	1 h 30 min	10.00am to 11.30am

## Venues for the Examination will be updated closer to the examination date.

## Mother Tongue Listening Comprehension will be conducted on Wednesday, 2 July during curriculum time

## Important Points for All Candidates to Note:

- 1. Adhere to all examination regulations at all times.
- 2. Report to the examination venue for morning assembly on the days you have papers. You will be dismissed from school after completing the day's papers.
- 3. If you do not have any papers for the day, you are not required to report to school.
- 4. If you only have a second paper for the day, you must be at the examination venue at least 30 minutes before the start of that paper.
- 5. Leave your bags outside the classroom.
- 6. Sit according to your class register number.
- 7. Bring all necessary stationery. Borrowing is not allowed during the examination.